Videregående opplæring for tillitsvalgte Fase 2-kurs Del 2

Fagforbundet Teater og Scene Møllergata 24,Oslo,Norway

Dette er en slags videreføring av Fase 2 Del 1 i tillegg til de ulike webinarene i regi av Balz.Du bør altså ha deltatt på Del 1 av kurset for å få ordentlig utbytte av dette kurset.

Representantskap – tariff

Representantskapssamling med fokus på hovedoppgjøret 2024. Det skal blant annet utarbeides prioriteringer som forhandlingsutvalgene skal forholde seg til i forhandlingene våren 2024.

Verktøykassa – Kursdag 1 – 19. oktober

Dag 1 av Verktøykassa - 2023 Verktøykassa er et samlingssted for harde verksteder i kulturfeltet og skal være en utviklings- og læringsarena for deg som jobber innenfor malersal, snekkerverksted, tapetsererverksted, rekvisittverksted, smie, konstruksjon og som verkstedleder på scener i Norge.

INPUT – seminar scene, lys og video

Etter en vellykket start under Heddadagene, og mange gode tilbakemeldinger gleder vi oss til å presentere et program vi håper dere vil like.  Høstseminaret er et komprimert, to delt, dagseminar og det oppfordres til å følge hele dagen. Påmelding og mer informasjon finner du her:

AVLYST: Grunnopplæring for tillitsvalgte / Fase 1-kurs

Fagforbundet Teater og Scene Møllergata 24,Oslo,Norway

Oppsamlingskurs for de som ikke har hatt anledning til å delta på de to andre Fase 1-kursene, og for nye tillitsvalgte etter årsmøtene i klubbene.

Bilder fra instagram: