Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs i høringssvar

14. juni, 2023 kl. 09:00 15:00

Velkommen til kurs om høringer i regi av Fagforbundet Oslo. Svarer du på offentlige høringer, eller skal svare, er dette kurset for deg.

Dette kurset er spesielt egnet for yrkesseksjoner, fagforeningstyrer og klubbledere, men alle som ønsker å lære om høringssvar er velkomne.

Begrenset antall plasser.

Tema for dagen

I løpet av kurset vil vi dekke flere viktige temaer, hva en høring er og hvordan man skriver et godt høringssvar. Vi vil også gå gjennom best practice eksempler fra Fagforbundet og hvordan man kan samordne seg for å gi en kraftigere stemme i høringsprosessen.

Vi vil også diskutere hvordan man kan synliggjøre en høring og hvorfor dette er viktig. Til slutt vil det være mulig å presentere egne forslag til høringssvar, men det vil være kommentering i plenum for å gi verdifulle tilbakemeldinger og ideer.

Vi håper at dette kurset vil gi deg den kunnskapen og selvtilliten du trenger for å skrive effektive høringssvar og å påvirke beslutninger som påvirker ditt arbeidsliv og samfunnet rundt deg.

Fagansvarlig: Ingvar Skjerve, rådgiver Fagforbundet og Martin Halsos, info. rådgiver Fagforbundet Oslo.

Fristen for påmelding er 3 uker før kurset, permisjonssøknad og bekreftelse sendes ut 3 uker før. 

Ting kan skje. Kan du likevel ikke delta ber vi deg gi melding så raskt som mulig.  Manglende oppmøte kan føre til krav om dekning av kursutgifter.

 Påmelding

Bilder fra instagram: