Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

INPUT – video

12. juni, 2023 kl. 13:30 17:00

INPUT er en ny seminarserie for inspirasjon og kunnskapspåfyll for teknikere i scenekunstfeltet. 

Torkel Skjærven og Martin Flack starter opp seminarserien INPUT under Heddadagene, og fortsetter høsten 2023. Serien følger et fast oppsett, der hvert fagområde har en innleder og to aktuelle tema med overskriftene:

ett litt overkommelig hverdagsproblem

ett mer krevende dypdykk

Seminarene er ment for teknikere som jobber i fagområdene scene, lys og video, og spesielt innenfor institusjonsteater, opera og dans – men er åpne for alle.

Her kan deltakerne inspirere hverandre, lære av hverandre, utfordre fagene og knytte faglige relasjoner. Seminarene foregår over to dager og det oppfordres til å følge alle tre fagfelt.

Det vil være praktisk demonstrasjon, der det er naturlig, og godt med rom for samtaler og diskusjoner om temaene med kollegaer og foredragsholdere.

INPUT – videomandag 12/6 kl.13:30-17:15

Innleder Boya Bøckman (De Utvalgte) om sin tilnærming til produksjoner, om «Brannen» og andre grensepressende prosjekt fra en lang karriere.

Anders Verde (systemutvikler DNO&B) om show-nettverk: Hvordan bygge og drifte integrerte nettverk for lyd, lys, scene og video i alle formater. Noe praktisk demonstrasjon.

Jan Martin Vågen (systemteknikker video DNO&B) om «projeksjoner i 2023»; tanker, teknikker og utstyr, ispedd litt posisjonsdata, realtime og 3D mapping.

Endelig program bekreftes nærmere oppstart.

Alle seminarer holdes på Det Norske Teatrets Scene 3. Det er inkludert felles lunsj begge dager og vi oppfordrer til festivalmyldring i etterkant av dagene.

Deltakeravgift per fag: kr 450, -, full deltagelse: kr 1350,-

Meld deg på her!

Medlemmer i Fagforbundet som ikke får hele kostnaden dekket av arbeidsgiver kan søke Fagforbundets stipendordning eller kursstøtte fra Fagforbundet Teater og Scene.

Samarbeidspartnere: Heddadagene, Fagforbundet Teater og Scene, KulturRom, Fagskolen Oslo, ProStage, Lite Nordic

Bilder fra instagram: