Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

INPUT – lys

12. juni, 2023 kl. 09:00 13:00

INPUT er en ny seminarserie for inspirasjon og kunnskapspåfyll for teknikere i scenekunstfeltet. 

Torkel Skjærven og Martin Flack starter opp seminarserien INPUT under Heddadagene, og fortsetter høsten 2023. Serien følger et fast oppsett, der hvert fagområde har en innleder og to aktuelle tema med overskriftene:

ett litt overkommelig hverdagsproblem

ett mer krevende dypdykk

Seminarene er ment for teknikere som jobber i fagområdene scene, lys og video, og spesielt innenfor institusjonsteater, opera og dans – men er åpne for alle.

Her kan deltakerne inspirere hverandre, lære av hverandre, utfordre fagene og knytte faglige relasjoner. Seminarene foregår over to dager og det oppfordres til å følge alle tre fagfelt.

Det vil være praktisk demonstrasjon, der det er naturlig, og godt med rom for samtaler og diskusjoner om temaene med kollegaer og foredragsholdere.

INPUT – lys, mandag 12/6 kl.09:00-12:45

Innleder TBA

Joakim Faxvaag (designer NRK) om dialog mellom designer og programmerer; multikonsoll, samkjøring av ideer og oppsett av lysbord for effektiv kreativitet.

Marius Karlsen (STG) om LED over alt – installasjon, beregninger, systemer og styring: Hva har jeg lov å gjøre? Hvordan gjør jeg det?

Endelig program bekreftes nærmere oppstart.

Alle seminarer holdes på Det Norske Teatrets Scene 3. Det er inkludert felles lunsj begge dager og vi oppfordrer til festivalmyldring i etterkant av dagene.

Deltakeravgift per fag: kr 450, -, full deltagelse: kr 1350,-

Meld deg på her!

Medlemmer i Fagforbundet som ikke får hele kostnaden dekket av arbeidsgiver kan søke Fagforbundets stipendordning eller kursstøtte fra Fagforbundet Teater og Scene.

Samarbeidspartnere: Heddadagene, Fagforbundet Teater og Scene, KulturRom, Fagskolen Oslo, ProStage, Lite Nordic

Bilder fra instagram: