Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Folk forandrer verden -vi står sammen med folk i Palestina

30. april kl. 18:00 23:30

En av årets viktigste dager nærmer seg med stormskritt, og årets 1.mai-aksjon har fått tittel «Folk forandrer verden -vi står sammen med folk i Palestina».

I den anledning inviterer vi i Norsk Folkehjelp til en storstilt konsert natt til første mai, hvor vi skal fylle hele Sentrum Scene, og vise at en samla arbeiderbevegelse står sammen i solidaritet med Palestina. Her finner du event på Facebook.

Artister som Lars Vaular, Stig Brenner, Malin Pettersen og Daniel Kvammen stiller på scenen, og alle billettinntekter går til Norsk Folkehjelps arbeid i Gaza og på Vestbredden. 

Her finner du billetter, som finnes i ulike prisklasser, slik at du kan gi den støtten du har mulighet til.

De umenneskelige lidelsene det palestinske folket nå opplever er fortsettelsen av en 75 år lang tragedie. Våre kolleger i Palestina forteller at de aldri har opplevd noe som ligner situasjonen de er i nå. Gaza har blitt nærmest konstant bombet siden 7. oktober 2023, og på Vestbredden har de systematiske overgrepene og den vilkårlige volden forverret seg kraftig. Dette er en menneskeskapt katastrofe.  

Behovet for hjelp og støtte til palestinerne vil være enormt i tiden som kommer, og vi skal sammen bidra gjennom årets 1.mai-kampanje! 

Bilder fra instagram: