Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

FAGLIG POLITISK KURS 09.-11.mai 2023

9. mai, 2023 kl. 10:00 11. mai, 2023 kl. 14:30

Fagforbundet arrangerer fagligpolitiske kurs 09. -11. mai 2023 

Målgruppe: Dette er et nybegynnerkurs beregnet på tillitsvalgte som ikke tidligere har deltatt på fagligpolitisk kurs.

Kursdagene 

Kurset åpner i Fagforbundet lokaler K15, så besøker vi Stortinget før vi drar til Sundvollen hotell. Dag to tilbringes på Utøya, og dag tre foregår på Sundvollen og avsluttes til lunsj.

Første dag starter kurset kl. 10.00 i K15 med åpning, velkommen og presentasjon av deltakerne, fagligpolitiske innledninger og deretter omvisning og møte på Stortinget. Dagen avsluttes ca. kl. 17.45. Det blir felles transport med buss ut til Sundvollen hotell hvor vi overnatter. Middag serveres kl. 19.30.

Andre møtedag foregår på Utøya med avreise fra Sundvollen kl. 09.00. Dagen på Utøya vil inneholde en omvisning knyttet til terrorangrepet 22. juli 2011 som inkluderer besøk på læresentret Hegnhuset og minnestedet Lysningen. Det vil være en bolk om hvordan Fagbevegelsen møter ekstremisme og vi vil ha innledninger om det fagligpolitiske samarbeidet med innledere fra Fagforbundet og Arbeiderpartiet. Det vil også bli et gruppearbeid hvor deltakerne vil få tilsendt en liten forberedelsesoppgave som skal gjøres før de ankommer kurset. Avreise tilbake til Sundvollen blir ca. kl. 17:00. Middag serveres kl. 19.00. 

Tredje kursdag foregår på Sundvollen med oppstart kl. 09.00. Dagen fortsetter med tema fagligpolitisk samarbeid, med fokus på samarbeidsavtaler. Dagen avsluttes kl. 12.30 med lunsj. Felles avreise fra Sundvollen til Oslo S kl. 13.15. Ankomst Oslo S ca. 1430.

Samlingen har et stramt program, og det vil i den forbindelse ikke bli gitt permisjoner fra kurset for å delta i møter og lignende. 

Omvisningen om terrorangrepet 22. juli forteller en sterk historie, og det legges inn tid til refleksjon om det vi får høre og se i programmet.

Kurset er gratis, reise og opphold dekkes av Fagforbundet. Vi dekker også tapt arbeidsfortjeneste og barnepass. 

Dersom du har behov for ekstra overnatting på grunn av lang reisevei og at du ikke rekker fram til kurset i tide, bestiller Fagforbundet rom dagen før. Du bestiller kun reisen.

Kurset er som regnet fulltegnet, melder man forfall uten grunn eller ikke møter opp vil man bli fakturert for oppholdet.


Reisemåte:

Reisen skal foretas på den billigste måte for forbundet f. eksempel Rutetog og ikke Flytog. Hovedregelen er at det skal benyttes offentlige kommunikasjonsmidler. Alle som kommer med på kurset vil får tilsendt skjema for billett-/reisebestilling og permisjonssøknad.

Påmelding Her   Eller lenken under: 

https://fagforbundet.provisoevent.no/fagforbundet/events/fagligmai23/register

NB! Det er viktig å bruke riktig mailadresse for at alle kommunikasjon og informasjon om kurset sendes via e-post. Sjekk Søppelposten hvis du ikke har fått bekreftelse eller informasjon om kurset på din innboks. 

Bilder fra instagram: