Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digitalt kurs: Hvordan holde gode digitale kurs og møter?

14. april, 2021 kl. 09:00 12:00

DIGITALT KURS: HVORDAN HOLDE GODE DIGITALE KURS OG MØTER?

Vi inviterer til kurs for tillitsvalgte med verv i fagforening og ansvar for gjennomføring av fagforeningens møter og/eller kurs

Sted:     Digitalt kurs, Microsoft Teams

Tid:        Onsdag, 14.04.2021 kl. 09.00 – 12.00

Du har erfaring med å holde kurs og møter fysisk, samlet i samme rom. Nå har vi, uten noe valg, blitt kastet inn i det digitale møterom. Etter hvert møtes vi fysisk igjen, men kanskje det også blir hensiktsmessig og effektivt å bruke erfaringer fra online til å fortsette med kurs og møter digitalt! Mye av det du kan fra fysiske samlinger brukes digitalt: Ha et tydelig mål, planlegge for de deltagere som skal være med, og ha en gjennomtenkt struktur for den tiden dere skal være sammen. Dette gjelder også digitalt, men det er også andre ting å ta hensyn til.

På dette kurset skal vi se på metodikker for hvordan du aktivt og effektivt kan planlegge og gjennomføre gode digitale kurs og møter. Kurset er planlagt å være interaktivt ved bruk av deres egne erfaringer. Du blir bedt om å komme med konkrete prosjekter og mål for dagen og å være en aktiv deltager. Gleder meg til å møte dere!

Kursholder:

Haley Threlkeld jobber som pedagogisk rådgiver og læringsdesigner på Handelshøyskolen BI. Hun har flere års erfaring ved planlegging og gjennomføring av kurs og workshops (både fysisk og digitalt) for pedagogisk kompetanseheving og aktiv læring.

Link for påmelding innen 29. mars 2021:

https://fagforbundet.provisoevent.no/fagforbundet/events/dig1404/register

Permisjonssøknad for kurset mottas ved bekreftet påmelding.

Bilder fra instagram: